ULTRA LINIA COMPLEX

Ultra Linia Complex jest środkiem dietetycznym, który wspomaga procesy przemiany materii i gwarantuje dobrą kondycję organizmu przez cały czas odchudzania. Dzieje się to za sprawą składników mineralnych, witaminowych i białkowych. Zawiera również składniki, które pomagają redukować nadmiar tkanki tłuszczowej takie jak L-karnityna, cholina, inozytol, pikolinian chromu oraz pirogronian wapnia. W skład wchodzą ponadto duże ilości błonnika pomagające oczyścić organizm z toksyn. Występuje w dwóch smakach: owoców leśnych i waniliowym w opakowaniu 454 g, które wystarcza na 16 porcji. 

 

          

Jedna porcja (28,4 g)

431 kJ

102 kcal

100 g produktu

1520 kJ

358 kcal




 Weź jedną miarkę (28,4g) produktu Ultra Linia Complex, dodaj do szklanki chudego mleka lub wody, wymieszaj łyżką lub mikserem, dodaj kilka kostek lodu. W celu redukcji masy ciała: zamiast śniadania i kolacji spożyj porcję produktu Ultra Linia Complex oraz odpowiednio skomponowany kalorycznie i odżywczo jeden posiłek dziennie.  W celu utrzymania właściwej masy ciała zamiast śniadania lub kolacji spożyj porcję produktu  oraz dwa odpowiednio skomponowane dwa posiłki dziennie.

Producent:         MLO Products, Co                          Fairfield CA 94533   USA Importer:       MLO Polska                        Warszawa ul. Cyklamenów 7

 Nr zezwolenia: GIS-HŻ-4433-PD- 21/KO/01

  białko serwatki, fruktoza, mieszanina węglowodanów (z pszenicy, kukurydzy i owsa), kazeinian sodowo-wapniowy, błonnik z otrębów owsianych, guma guar (zagęstnik), otręby kukurydziane, celuloza mikrokrystaliczna i sól sodowa karboksymetylocelulozy ( zagęstnik), lecytyna, aromat naturalny i aromaty syntetyczne, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), witaminy (A, D, E, C, tiamina, ryboflawina, niacyna, B6, folacyna, B12, biotyna, kwas pantotenowy) i składniki mineralne (wapń, fosfor, żelazo, magnez, cynk, jod, sód, potas, miedź, mangan), L-karnityna, cholina, inozytol, ekstrakt z rośliny Garcinia Cambogia.

W wersji o smaku owoców leśnych dodano również proszek z buraków ćwikłowych


 oraz % zalecanego dziennego spożycia realizowany przez 1 porcję
:
  1 porcja (28,4 g) 

100 g

%
Białko 4,6 g 16,2 g  
Węglowodany 19,9 g 70 g  
Tłuszcze 0,4 g 1,5 g  
   
Witamina B12 2,1 mcg 7,4 mcg  210
Witamina A 525 mcg 1849 mcg 66
Witamina D 3,5 mcg 12.3 mcg 70
Witamina E 10,5 mg 37 mg 105
Witamina C 21 mg 73,9 mg 35
Witamina B1 (tiamina) 0,52 mg 1,83 mg 37
Witamina B2 (ryboflawina) 0,59 mg 2,08 mg 37
Niacyna 7 mg 24,7 mg 39
Witamina B6 0,7 mg 2,47 mg 35
Kwas Foliowy 140 mcg 493 mcg 70
Mangan 1 mg 3,52 mg   
Biotyna 105 mcg 370 mcg 70
Kwas pantotenowy 3,5 mg 12,3 mg 58
Wapń 145 mg 511 mg 18
Fosfor 150 mg 528 mg 19
Żelazo 6,3 mg 22,2 mg 45
Magnez 140 mg 493 mg 47
Cynk 5,25 mg 18,5 mg 35
Jod 52,5 mcg 185 mcg 35
Miedź 0,7 mg 2,46 mg  
Sód 170 mg 599 mg  
Potas 270 mg 951 mg